Hoi! Ik ben Baukje en ik werk als VA in de boekhouding. Ik vind het heerlijk om zaken op orde te brengen, om mensen te helpen, te ontzorgen en vooral inzicht te brengen – om cijfers leuk te maken – voor ondernemers. 

Ik heb zelf nogal een omweg gemaakt voordat ik in het boekhoudvak terecht kwam. Ik ben een creatieve denker en altijd bezig geweest met creativiteit. Hierdoor kan ik me goed inleven in de manier van denken van verschillende (creatieve) ondernemers. Een boekhouding zie ik als een puzzel en ik vind het heerlijk om de juiste stukken te vinden en op de goede plek te leggen.

Waarom als VA? Omdat ik op afstand digitaal assisteer bij de boekhouding. Dat betekent dat ik volledig digitaal werk dus niet meer met ordners. Dit is duurzamer en flexibeler. Je kan allebei altijd bij de documenten en de administratie. Er zijn geen tijdrovende ophaal- of brengmomenten meer. Uiteraard vind ik klantencontact belangrijk en heb ik graag een jaarlijks live contactmoment mijn klanten, maar verder communiceer ik vooral via telefoon, whatsapp, mail en Skype/Zoom. 

Wil je weten hoe ik als creabea in het boekhoudvak ben beland, klik dan hier